Koken met Krullen LogoExclusieve Catering    
         
Food Top Menu
   
  Home Mogelijkheden Menu's contact  
   
     

 

Deze website is eigendom van Koken met Krullen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Koken met Krullen mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectuele eigendom op deze website komen toe aan Koken met Krullen.

 

De informatie op de website is met zorg samengesteld. De kracht achter onze organisatie en onze advisering zijn onze mensen. En mensen maken soms fouten. We kunnen daarom niet uitsluiten dat ergens op deze website informatie niet juist en/of onvolledig is. De informatie wordt door Koken met Krullen dan ook aangeboden zonder enige (impliciete) garantie over juistheid, volledigheid en/of geschiktheid. Koken met Krullen aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites, aangezien Koken met Krullen geen invloed heeft op de inhoud van die websites.

 

De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment gewijzigd en/of ingetrokken worden. Koken met Krullen is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of het verrichten van handelingen naar aanleiding van de op deze website of (een) daaraan verbonden website(s) aangeboden informatie en/of materiaal.

 

 

 

Indien u ons een bericht wilt sturen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken

Onderwerp van uw bericht

Uw bericht

 

     
      Copyright © 2013 · KvK-nr. 56547544 · NL07RABO 01752.79.705 · disclaimer · · contact ·