Koken met Krullen LogoExclusieve Catering    
         
Food Top Menu
   
  13Home130 Mogelijkheden Menu's contact  
   
     

 

Koken met Krullen werkt graag met pure ingrediënten. Daarbij bereiden we een aantal bijzondere gerechten zelf, zoals karamel, gerookt fruit en gerookte groente. Stoofgerechten worden 10 à 12 uur gestoofd, vaak met bier als basis.

 

Laat u meevoeren op een culinair avontuur zodat u met volle teugen kunt genieten.

 

 

Inspiratiemenu
Hieronder ziet u zes gangen voor de samenstelling van een menu. Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

Gerechten
• Amuses met exquise smaakcombinaties
• Verfijnde soepen zoals zoete komkommersoep en gebakken aardappelsoep
• Verse pasta's
• Stoofgerechten, zoals kip met yoghurt of rundvlees met Export Stout
• Rookgerechten – gerookt op eikenhout, appelhout of pecanhout
• Desserts waaronder huisgemaakt ijs en karamelsaus
• Fruitsoufflés

 

 

Dieet wensen
Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, alsook met vegetarische of veganistische menuwensen. Tevens beschikken wij over een kok die enkel vegetarische en veganistische gerechten bereidt.

 

 

 

 

     
      Copyright © 2013 · KvK-nr. 56547544 · NL07RABO 01752.79.705 · disclaimer · · contact ·