
Koken met Krullen werkt graag met pure ingrediënten. Daarbij bereiden we een aantal bijzondere gerechten zelf, zoals karamel, gerookt fruit en gerookte groente. Stoofgerechten worden 10 à 12 uur gestoofd, vaak met bier als basis.
Laat u meevoeren op een culinair avontuur zodat u met volle teugen kunt genieten.
Inspiratiemenu
Hieronder ziet u zes gangen voor de samenstelling van een menu. Klik op de foto’s voor een vergroting. 
Gerechten
• Amuses met exquise smaakcombinaties
• Verfijnde soepen zoals zoete komkommersoep en gebakken aardappelsoep
• Verse pasta's
• Stoofgerechten, zoals kip met yoghurt of rundvlees met Export Stout
• Rookgerechten – gerookt op eikenhout, appelhout of pecanhout
• Desserts waaronder huisgemaakt ijs en karamelsaus
• Fruitsoufflés
Dieet wensen
Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen, alsook met vegetarische of veganistische menuwensen. Tevens beschikken wij over een kok die enkel vegetarische en veganistische gerechten bereidt.

|